Patrick Spits - Spits Activeert

 Ik heb Ivo leren kennen als toegewijd MT-lid bij Balanz Facilitair en als kersvers zelfstandig ondernemer van Slagkracht Management Advies. Ivo heeft het natuurlijk vermogen mensen samen te brengen en zorgt met zijn toewijding en doelgerichte eerlijkheid dat gestelde doelen worden behaald.

❗Zijn kristalheldere analyses,

❗zijn vermogen om invloed te verdienen op bestuurdersniveau en

❗zijn open mindset om slagkracht los te maken in organisaties, maken van hem een leider die verder kijkt dan het korte termijn gewin.

Dit alles zorgt ervoor dat Ivo nieuw, duurzaam leven in organisaties brengt, met een ritme dat nauwkeurig is afgestemd op context en kwaliteit van mensen. Het is sjiek om met Ivo samen te werken. Dat gun ik meer mensen.

Guido Dautzenberg - Manager P&O @ CBS

Ik heb Ivo leren kennen als een krachtig manager die doel en resultaatgericht is. Hij durft een paar stappen (jaren) vooruit te denken om daarmee ook toekomstige resultaten te kunnen behalen. Naast het ontwikkelen van de organisatie heeft Ivo zeker ook oog voor het ontwikkelen van de individuen binnen de organisatie. Daarbij is Ivo als persoon maatschappelijke geëngageerd en een meer dan plezierige collega om mee samen te werken!