Slagkracht - Aangepast - Gerlach Delissen Photography-2

'''Een unieke ervaring bindt en boeit"

Als kind zijnde was ik al bezig met organiseren en verbinden. Op de fiets als 14-jarige door Zuid-Limburg om alle ooms en tantes enthousiast te maken om mee te doen aan mijn 'familie-tour-toto'.

Maar ook altijd al gericht op resultaten. Als jonge fanatieke trommelaar tijdens wedstrijden. Winst en verlies, teleurstelling en verdriet. Aan de hand van mijn vader, die een meester was in het creëren van een winnend team, heb ik geleerd wat het verschil kan zijn tussen de beste en de kampioen. Aan ieder kampioenschap gaat een lange (moeilijke) weg vooraf, maar de voldoening is onbetaalbaar.

Ik heb ervoor gekozen om niet het pad van professioneel muzikant te bewandelen, maar om me te scholen op het vlak van organisatie, management & leiderschap. 

De vele ervaringen in de muzikale wereld hebben me verrijkt. Dat is niet uit een boek of opleiding te halen.

Deze ervaringen zet ik graag dagelijks in om met organisaties, teams en mensen te werken aan groei, ontwikkeling, resultaten, successen en zelfs kampioenschappen. Een kampioenschap is niet maakbaar, maar door het inzetten van de juiste ingrediënten wel benaderbaar. En dat unieke gevoel van een kampioenschap bindt en boeit. Voor jezelf, je medewerkers, je teams en je klanten.